Apakah Itu

FREEbizz adalah salah satu daripada 9 halaman di bawah payung HIVE Marketing Sdn Bhd dengan pengikut kumulatif melebihi 4.7 juta dan 7.6 juta unique audience.

Kami mengkhusus pada pemasaran komuniti secara digital dengan mensasarkan bukan sekadar demografi tetapi juga minat dan perkongsian bersama untuk capaian yang lebih peribadi dan relevan.

  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Farahsadzwani Zainal

Alhamdulillah rezeki lupa bila isi free giveaway ni dri FreeBizz 😍🫶🏻

Sedap betul Coklat Armada Nutty Caramel ni..😍😋

#giftgiveawayfarah 2024

Ojibala Ojibala

Thank you♥Sinaran Wanita🥰for the happy gift💐🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️Love it🌹#2905204Wed☘️

Ruzila Kassim

Wooow... Tak sangka menang ni... Korang mesti kena cuba... 😉

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

FREEbizz adalah salah satu daripada 9 halaman di bawah payung HIVE Marketing Sdn Bhd dengan pengikut kumulatif melebihi 4.7 juta dan 7.6 juta unique audience.

Kami mengkhusus pada pemasaran komuniti secara digital dengan mensasarkan bukan sekadar demografi tetapi juga minat dan perkongsian bersama untuk capaian yang lebih peribadi dan relevan.

  • astro
  • kao
  • munchy
  • pathlab
  • sushiking
  • shokubutsu
  • lilibet
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • astro
  • kao
  • munchy
  • pathlab
  • sushiking
  • shokubutsu
  • lilibet
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Cik Puan Thirah

Thank you Sinaran Wanita & FreeBizz ♥️

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Jom follow kami

Facebook

Instagram

LinkedIn

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Jom follow kami

Facebook

Instagram

LinkedIn

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia